Υποδομή

Επένδυση στην ευελιξία και στην υψηλή δυναμική παραγωγής
Daily Taste Quality Assurance intro image
Στην περιοχή Αχαρνές, στην Αθήνα, σε μία έκταση 3.200 τ.μ. βρίσκονται οι υπερσύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της Daily Taste.

Η εταιρεία αναβαθμίζει διαρκώς την υποδομή της, διαθέτει ένα ολοκληρωμένο και σαφές οργανόγραμμα και διαρθρώνεται σε ξεχωριστά τμήματα που περιλαμβάνουν τη μονάδα παραγωγής, το τμήμα διασφάλισης ποιότητας & ελέγχου, τις αποθήκες, το τμήμα logistics και τα γραφεία διοίκησης με το λογιστήριο,  το τμήμα marketing και ανάπτυξης και την διεύθυνση πωλήσεων.

Σύγχρονη υποδομή, διαρκής αναβάθμιση

01 Μονάδα παραγωγής – Αποθήκευση - Διανομή

Η καθετοποιημένη παραγωγική διαδικασία στηρίζεται στο άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της Daily Taste και στην τεχνολογία αιχμής της εταιρείας. Κάθε νέα επένδυση σε αυτούς τους δύο τομείς αυξάνει την παραγωγική δυναμική και ενισχύει την ευελιξία σε καιρούς αλλαγών και έκτακτων αναγκών.

Σήμερα, η σύγχρονη εταιρική υποδομή επιτρέπει στην Daily Taste να παράγει και να διανέμει ημερησίως, πάνω από 7.000 μερίδες φαγητού και περιλαμβάνει: 4 τμήματα παραγωγής προιόντων, 9 συσκευαστικές μηχανές, αποθηκευτικούς χώρους για τη φύλαξη προϊόντων, κατάψυξης, συντήρησης και ξηρού φορτίου και τα 7 ιδιόκτητα φορτηγά-ψυγεία της εταιρείας.

02 Τμήμα έρευνας και ανάπτυξης προϊόντων

Σε μία αγορά, όπου το έτοιμο φαγητό προσελκύει ολοένα και πιο απαιτητικά γούστα, η Daily Taste είναι μία εταιρεία που καινοτομεί. Αυτό σημαίνει ότι επιδιώκει σύγχρονες απαντήσεις στις ανάγκες των πελατών της και ευελιξία παραγωγής και εξυπηρέτησης. Για τον σκοπό αυτό έχει οργανώσει τμήμα ανάπτυξης προϊόντων που καλύπτει διαφορετικές ανάγκες σε πλήθος διατροφικών τομέων και ειδών. Συνεπικουρούμενο από το τμήμα marketing και πωλήσεων υποστηρίζει συνεργασίες στον τομέα ιδιωτικής ετικέτας (PL), την ανάπτυξη ειδών και νέων προϊόντων για τον κλάδο εστίασης. Με αυτό τον τρόπο, η Daily Taste μπορεί να προσφέρει στους πελάτες της μία ευρύτατη γκάμα έτοιμων λύσεων με ξεχωριστή ταυτότητα.

Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης.
Θέλω να μάθω περισσότερα.