Υποδομή

Επένδυση στην ευελιξία και στην υψηλή δυναμική παραγωγής
Στην περιοχή Αχαρνές, στην Αθήνα, σε μία έκταση 3.200 τ.μ. βρίσκονται οι υπερσύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της Daily Taste.

Η εταιρεία αναβαθμίζει διαρκώς την υποδομή της, διαθέτει ένα ολοκληρωμένο και σαφές οργανόγραμμα και διαρθρώνεται σε ξεχωριστά τμήματα που περιλαμβάνουν τη μονάδα παραγωγής, το τμήμα ελέγχου και τυποποίησης, τις αποθήκες, το τμήμα logistics και τα γραφεία διοίκησης με το λογιστήριο, τη διεύθυνση ανθρώπινου δυναμικού και το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης και διεύθυνση πωλήσεων.

Σύγχρονη υποδομή, διαρκής αναβάθμιση

01 Μονάδα παραγωγής – Αποθήκευση - Διανομή

Η καθετοποιημένη παραγωγική διαδικασία στηρίζεται στο άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της Daily Taste και στην τεχνολογία αιχμής της εταιρείας. Κάθε νέα επένδυση σε αυτούς τους δύο τομείς αυξάνει την παραγωγική δυναμική και ενισχύει την ευελιξία σε καιρούς αλλαγών και έκτακτων αναγκών.

Σήμερα, η σύγχρονη εταιρική υποδομή επιτρέπει στην Daily Taste να παράγει και να διανέμει ημερησίως 5.000 μερίδες φαγητού και περιλαμβάνει: ? γραμμές έτοιμου, φρέσκου ή κατεψυγμένου, φαγητού, πέτρινο φούρνο για φρέσκια παραδοσιακή ζύμη πίτσας, σύγχρονα συσκευαστήρια, αποθηκευτικούς χώρους για τη φύλαξη προϊόντων ψυγείου, βαθιάς κατάψυξης, συντήρησης και ξηρού φορτίου και τα πέντε ιδιόκτητα φορτηγά της εταιρείας που παραδίδουν τα προϊόντα της στο συμφωνημένο χρόνο και με όλα τα προνόμια που προσφέρει η ενσωμάτωση της τεχνολογίας στην εξυπηρέτηση των πελατών (επί τόπου παράδοση, τιμολόγηση, ενημέρωση πελάτη).

02 Τμήμα έρευνας και ανάπτυξης προϊόντων

Σε μία αγορά, όπου το εύκολο φαγητό προσελκύει ολοένα και πιο δύσκολα γούστα, η Daily Taste είναι μία εταιρεία που καινοτομεί. Αυτό σημαίνει ότι επιδιώκει σύγχρονες απαντήσεις στις απαιτήσεις των πελατών της και ευελιξία παραγωγής και εξυπηρέτησης. Για τον σκοπό αυτό έχει οργανώσει τμήμα ανάπτυξης προϊόντων που καλύπτει διαφορετικές ανάγκες σε πλήθος διατροφικών τομέων και ειδών.

Συνεπικουρούμενο από το τμήμα marketing και πωλήσεων προωθεί συνεργασίες στον τομέα ιδιωτικής ετικέτας (PL), στην ανάπτυξη προπαρασκευασμένων ειδών για επαγγελματικές κουζίνες και στη σύγχρονη τυποποίηση. Με αυτό τον τρόπο μπορεί να προσφέρει στους πελάτες της μία ευρύτατη γκάμα εύκολων, αλλά εξαιρετικών γευμάτων σε εξαιρετικές τιμές και ξεχωριστή ταυτότητα στην αγορά που δραστηριοποιούνται.